top of page

PORTOFOLIU

Clienții noștri

BUCINMOB

Descrierea companiei

Cu peste 28 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului, activitatea constă în producția mobilierului de grădină din lemn de rășinoase.

COSMOPOLIT

Descrierea companiei

Misiunea asumată de Cosmopolit, aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România, este esența tuturor proiectelor.

Fiecare proiect imobiliar este creat in-house de la dezvoltare, proiectare, construcție și până la vânzare și închiriere.

TESTIMONIAL

''Echipa de la Acavo It Solutions a demonstrat întotdeauna promptitudine și eficiență în rezolvarea oricăror probleme sau provocări cu care ne-am confruntat. Am găsit sprijin și răspunsuri clare de la membrii echipei.

Pentru orice cerință cu termen limită sau complexă, ei au găsit întotdeauna soluții creative și au livrat rezultate de înaltă calitate. Colaborarea noastră este una de succes bazată pe încredere, deschidere și comunicare pozitivă. Recomand cu încredere!''

- Mihaela Ardelean, Director financiar

ECO BIO ORGANIC

Descrierea companiei

Deținem o varietate impresionantă de ceaiuri și cafele achiziționate de la furnizori selecționați cu grijă.

Aceștia aleg doar ceaiuri și ingrediente de cea mai bună calitate ce provin din zone selecționate ca Japonia, China, India sau Africa, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.

optimed logo.png

OPTIMED

Descrierea companiei

Distribuție la nivel național de echipamente pentru oftalmologie, optometrie și optică, dermatologie, medicină estetică, chirurgie, ginecologie și de produse pentru optică medicală: lentile de contact și soluții pentru întreținerea lentilelor de contact.

TESTIMONIAL

Este foarte important faptul că s-a reușit de către echipa Acavo implementarea în Soft1 a procedurilor necesare operațiunilor comerciale. Partenerii de la Acavo IT Solutions au fost cei care ne-au acordat suportul esențial găsirii unor soluții, astfel încât toate fluxurile să fie în conformitate, atât legal, cât și fiscal.

Pot spune cu certitudine că perioada de implementare și costurile suplimentare ar fi fost mult mai mari dacă nu ne-ar fi fost oferit suport integral pe toată perioada dezvoltării.

- Anișoara Micu, Director economic

PAPAPOSTOLOU

Descrierea companiei

Furnizează și acordă suport tehnic pentru echipamente medicale de înaltă tehnologie spitalelor, clinicilor și cabinetelor medicale.

Compania reprezintă în România producători internaționali de primă clasă de echipamente medicale.

RETCO

Descrierea companiei

Promovează și comercializează sisteme complete pentru construcții furnizate de importanți producători mondiali, lideri în domeniile lor de activitate, atât de la lucrări de infrastructură, cât și la cele mai sofisticate finisaje.

TESTIMONIAL

''Un bun profesionist este capabil să inspire.

Mulțumesc Domnului Andrei Henter pentru inspirația pe care ne-o oferă, dăruirea și competența pentru realizarea unui proiect atât de complex.

 

În afară de profesionalismul, implicarea și soluțiile oferite, apreciem foarte mult flexibilitatea și disponibilitatea de care dați dovadă de fiecare dată, pentru seriozitatea demonstrată. Este o plăcere să lucrezi cu niște furnizori atât de prompți, punctuali și profesioniști.

 

Felicitări echipei Acavo IT Solutions.''

- Georgeta Căzănescu, Assistant Manager

logo retco.jpg

STALEX LOGISTIC FMCG

Descrierea companiei

Activează pe piața comercializării produselor de larg consum, reușind să se impună pe piața locală ca fiind una dintre companiile de top din domeniul distribuției.

TESTIMONIAL

''Vreau în primul rând să vă mulțumesc EU pentru această colaborare.

Sunteți o echipă care a înțeles nevoile canalului nostru de business și ați rezolvat configurarea soft-ului într-un mod profesionist și cu rapiditate. Țineți-o tot așa!

Mulțumesc pentru colaboare și succes în ceea ce faceți.''

- Vasile Boian, Director general

bottom of page